Loading...
Cale:  Home  >  Volei  >  Current Article

Au pierdut de la 2-0!!! CSM SATU MARE- CSU ORADEA 2-3!!!!!!!!!!

De   /  14 februarie 2016  /   comentarii

volei

Greu de explicat cum de au reușit voleibalistele de la CSM Satu Mare să piardă meciul cu Oradea. Elevele antrenorului Ovidiu Groza au început excelent și s-au distrat efectiv cu adversarele în primele două seturi, câștigate la 13 și 16!

Și, în loc să țină ritmul și să încheie meciul cu un sec 3-0, sătmărencele și-au bătut efectiv joc de efortul făcut până atunci. De parcă le-ar fi șters cineva din creier cunoștințele despre acest sport, fetele noastre au fost de nerecunoscut în seturile trei și patru. Erori neforțate, mingi făcute cadou și orădencele au revenit la 2-2 după 20-25 și 17-25. A urmat setul decisiv unde, la 10-8 pentru CSM se părea că până la urmă vom avea parte de o revenire la normalitate…Doar că , din nou probleme la concentrare și Oradea s-a impus nesperat , 15-13 și a luat o opțiune serioasă în a câștiga duelul din play off.

Seria de meciuri dintre CSM Satu Mare și CSU Oradea continuă în data de 20 februarie, la Oradea. Ultimul meci al seriei , dacă va fi cazul,se va juca în 27 februarie la Satu Mare.Să sperăm că fetele lui Ovidiu Groza vor strânge rândurile și vor demonstra că au valoare și pot trece în faza a doua a play-off-ului!

Ar putea sa va intereseze...

Volei pe plajă și pe ploaie! Vaida și Matei intră în recalificări pentru intrarea în semifinale!

Citeste mai departe →