Loading...
Cale:  Home  >  Lupte  >  Current Article

Au luat CUPA HERACLE! Și premiul cel mare de 1500 euro!

De   /  20 iunie 2016  /   comentarii

          lupte

      Cu o săptămână înaintea Campionatelor Europene de juniori de la București, luptătorii sătmăreni au participat la un puternic turneu internațional, la Timișoara.

A fost prima ediție a Cupei Heracle, o competiție extrem de puternică și bine organizată, cu sportivi din nouă țări la start. Și un turneu în care în concursul pe echipe s-au dat premi în bani…1500 de euro câștigătorilor, 1000 celor de pe doi și 500 echipei de pe trei.

lupte2

Echipa CS Cetate Ardud a impresionat sâmbătă în concursul individual unde cinci sportivi au terminat pe primul loc. E vorba de Trandafir Silaghi la 29 kg, Raul Zarzu la 32 kg, Paul Oros la 35 kg, Matei Suciu la 42 kg și Andrei Barbul la 73 kg.

Pavel Paul a luat bronzul la 38 kg iar Bogdănel Silaghi, Raul Dura, Mihai Ghicean, Emanuel Oros și Felician Chiș au înceiat pe cinci.

A doua zi în bătălia pe echipe…pe  bani CS Cetate Ardud a terminat pe primul loc și a pus mâna pe premiul cel mare.Republica Moldova și Bulgaria au încheiat pe doi și trei, Estonia pe patru și CS Cetate Ardud II pe cinci…

Sportivii sunt pregătiți de Tudor Barbul, Claudiu Blaga, Feri Szabo, Ludovic Lieb și Norocel Barbul.

lupte1

Ar putea sa va intereseze...

Senzație! Fabrica de medalii de la CS CETATE ARDUD a dat lovitura la Naționalele de lupte- cadeți!

Citeste mai departe →