Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Atât de aproape…CSM Târgoviște-CSM Satu Mare 69-64 ( 39-39)

De   /  22 octombrie 2016  /   comentarii

tgv

CSM Satu Mare nu a câștigat niciodată de la înființare pe terenul multiplei campioane de la Târgoviște. Nici în anii în care formația noastră juca finale de campionat și din păcate nu a reușit nici acum la revenirea pe linia de pluitire…

Sâmbătă seara însă fetele lui Araujo au fost extrem de aproape de o mare surpriză și dacă nu erau favorizate clar de deciziile fluierașilor dâmbovițencele ar fi cedat pentru prima oară în acest sezon. Și ar fi bifat prima înfrângere cu Satu Mare.

Primul sfert a fost câștigat de fetele noastre, 18-16 apoi avantajul acrescut la 30-18 în minutul 15 numai că Poole, Coker și Green , și arbitrii, readuc Târgoviștea la viață…39-39 la pauză.

Echilibrul s-a păstrat și în sfertul trei iar emoții au fost de mbele părți până în minutul 38 când gazdele s-au desprins la șapte puncte…Degeaba au mai încercat o revenire Orosz & co , n-a mai fost nici loc și nici timp.

Oricum e o evoluție încurajatoare și sperăm ca la următoarea deplasare, de sâmbătă de la Galați, Jose Araujo să o aibe refăcută și pe Reed. Pentru a spera la un prim succes în deplsare din acest sezon.

CSM Satu Mare- Orosz-20,Baltic-12 p și 14 recuperări, Tavic -11, Wittington-11, Laza-6, Batey-4.

Alte rezultate ale etapei a 5-a: BC T.  Alexandria-Sirius Târgu Mureș 88-51, Sepsi-ICIM Arad 78-51, Iași-U Cluj Napoca 68-83,

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Victorii ale gazdelor la debutul returului din Top 6 al Ligii Naţionale

Citeste mai departe →