Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Amical: Cigand SE- Unirea Tășnad 2-2 ( 1-0). Tășnădenii intră de luni în cantonament!

De   /  6 august 2017  /   comentarii

 

                Nou promovată în Liga a 3-a, Unirea Tășnad își continuă pregătirile pentru sezonul ce va începe pe 26 august.Tășnădenii au jucat sâmbătă în Ungaria cu formația Cigand SE și au reușit să termine la egalitate , 2-2 cu formația ce în primăvară retrograda în liga a 3-a.

După o primă repriză modestă în care gazdele au dominat și au deschis scorul prin Horvath în minutul 21.

Unirea a revenit în joc în partea a doua când jocul a început să se lege și Andrei Mureșan , servit de Bakai a egalat în minutul 59. Apoi tânărul Vereș ( 17 ani) a luat o acțiune pe cont propriu și a înscris pentru 2-1 în minutul 71. Gazdele au egalat oarecum împotriva cursului jocului prin Olah în minutul 85.

De azi Unirea intră în cantonament pe plan local iar pe 12 august echipa va juca un nou test la AS Comuna Recea. De asemenea până la prima etapă din Liga a 3-a, Unirea va mai juca o dublă amicală cu Minerul Baia Mare și pe 20 august , supercupa județului cu Luceafărul Decebal.

Ca noutăți în lot îi amintim pe Faur și Ciul de la Olimpia, Mario Silaghi, Catuna, Bercean Sergiu, Raul Stanciu și Claudiu Băican , ultimii trei de la  Zalău.

Unirea Tășnad:

Prima repriza : Baican, Bercean, Silaghi Mario, Balau , Mos Flaviu, Silaghi Raul, Stanciu, Ciul, Faur, Cadar, Szekely

A doua repriza : Chereches, Silaghi Mario, Cret, Veres, Bakai, Catuna, Stanciu, Dascal, Muresan , Pop, Babiciu

Cigánd: Sánta T. (Deme, 46′) – Horváth (Oláh, 46′), Baksa, Jáger, Pásztor – Benke, Toma, Ötvös, Molnár L. (Sánta K., 46′) – Szöllősi – Molnár T. Antrenor: Szénay Péter.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Olimpia MCMXXI-Somesul Odoreu 3-1 in Cupa Romaniei!

Citeste mai departe →