Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

AJF Satu Mare: Primele decizii ale Comisiei de disciplină din acest sezon!

De   /  7 septembrie 2017  /   comentarii

Comisia de disciplină s-a reunit marți în prima ședință din acest sezon. Din fericire a fost o ședință scurtă cu puține cazuri de indisciplină pe rol.

Iată deciziile:

La jocul Crasna Moftinu Mic – Recolta Dorolț a fost eliminat jucătorul Egri Nandor (Dorolț) pentru cumul de cartonașe galbene. Comisia hotărăște: suspendarea jucătorului o etapă și amendarea acestuia u 200 lei

–          La jocul Fronlich Foieni – Vulturii Santăua fost elimnat jucătorul Pelok Aron (Foieni) pentru cumul de cartonașe galbene. Acesta va fi suspendat o etapă + amendă de 20 de lei.

Tot la acest joc a fost elimnat Tîrlea Marius (Santău) pentru fault în postură de ultim apărător. Comisia hotărăște suspendarea jucătorului o etapă și amendarea acestuia cu 45 de lei.

–          Referitor la jocul din Liga a IV-a, etapa 1, dintre Vulturii Santău  – Viitorul Lucăceni, delegatul echipei din Santău, Mihai Marius, a depus un memoriu la Comisia de Disciplină, referitor la maniera de arbitraj a lui Tincu Bogdan. Comisia hotărăște respingerea memoriului, ca fiind nefondat, cazul urmând a fi trimis către Comisia Județeană de Arbitri (CJA)

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →