Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Adunarea Generală AJF: ”De ce se aduc la Olimpia jucători de liga a 4-a din alte județe! Avem destui copii talentați în Sătmar!”

De   /  24 iulie 2016  /   comentarii

olimpia

Ca deobicei la punctul diverse discuțiile s-au mai încins. Președintele Vasile Robaș de la Dacia Medieș a amintit că Adunarea Generală a AJF a mandatat în urmă cu patru ani conducerea  asociației să sprijine clubul fanion, Olimpia iar jucătorii talentați să fie direcționați spre gruparea galben-albastră.

” Văd acum că se aduc jucători din liga a 4-a din Sălaj. Să mă ierte Dumnezeu dar cu ce e mai bună liga a 4-a de acolo cu cea de la noi. De ce nu li se dă o șansă sătmărenilor. Am vorbit că Olimpia va fi formată în cea mai mare parte din jucătorii noștri, acum e exact invers.” A punctat oficialul Daciei. Iar oamenii din sală s-au arătat deranjați și de faptul că la Olimpia de la o vreme se aduc tot felul de manageri din alte județe. ” Păi nu mai sunt oameni de fotbal pricepuți la noi în județ? De ce trebuie aduși cu casă, masă și salarii persoane din alte părți?” au sărit reprezentanții cluburilor.

De asemenea directorul sportiv de la Olimpia, Daniel Pașca a solicitat acordul cluburilor de a transfera gratuit jucătorii talentați din județ la Olimpia, bineînțeles cu eventuale clauze pe viitor.

Mai mult respect pentru  copii

Președintele CS Primavera Satu Mare, Lucian Ploieșteanu  a mai ridicat o problemă intersantă. Acesta a cerut AJF-ului să acorde mai mult respect competițiilor pentru copii. ” Vă rog să trimiteți arbitrii care cunosc regulamentul , care să respecte competiția și care să vină echipați corespunzător. Și să vină la timp la teren” a punctat oficialul de la Primavera.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →