Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Adunare Generală interesantă la AJF Satu Mare

De   /  19 iulie 2018  /   comentarii

Se anunță o ședință extrem de interesantă sâmbătă dimineața în fotbalul județean.

Adunarea Generală a AJF Satu Mare a fost convocată iar reprezentanții cluburilor și asociațiilor afiliate vor discuta despre o propunere pentru un nou sistem competițional.

Din cauza faptului că sezonul recent încheiat am avut o Ligă a 4-a de elite diluată, cu neprezentări, retrageri și culmea cu o campioană, Energia Negrești ce nu a mai ajuns la baraj, acum oficialii AJF ului vor să schimbe sistemul.

Ar fi vorba de o liga a 4-a cu trei serii . Câștigătoarele plus cea mai bună a doua clasată ar juca anul viitor un soi de elite-play off iar campioana va reprezenta apoi Sătmarul la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Cu siguranță că e o idee de apreciat care nu poate decât să crească nivelul jocurilor. Mai ales că s-a demonstrat și în acest an că Liga a 4-a a fost mult mai bine organizată iar echipele mai serioase de multe ori ca-n elite.

Rămâne de văzut câte echipe noi vom avea . Liga a5-a ar urma să fie împărțită în două serii iar acolo s-ar putea să vedem și un duel CSM 2 Satu Mare- Olimpia Voluntarilor… De urmărit și ședința de sâmbătă și apoi și noul sezon din fotbalul județean.

 1. 1. Ordinea de zi a Adunării Generale care va avea loc la data de 21.07.2018, ora 9:30 la Hotel Astoria – Satu Mare:
  – Alegerea a trei membri pentru întocmirea procesului verbal al Adunării Generale.
  – Raportul comisiei de cenzori (venituri și cheltuieli)
  – Raportul de activitate al campionatului (Liga a IV-a ELITE, Liga IV-a A și B, Liga V-a, campionatele de copii și juniori)
  – Afilieri şi dezafilieri
  – Stabilirea calendarului competițional 2018/2019 și condițiile de participare în competiție în toate ligile (Liga a IV-a ELITE, Liga IV-a A și B, Liga V-a, campionatele de copii și juniori)
  – Diverse.
  2. În urma verificării actelor depuse de către clubul CSM Satu Mare s-a constatat ca fiind îndeplinite condiţiile pentru afiliere.
  3. Echipele care doresc înscrierea în noul campionat sunt rugate să depună cererile de înscriere până la data de 19.07.2018, ora 09:00 la sediul AJF.
  4. Echipele legal constituite s-au putut afilia la AJF Satu Mare până la data de 19.07.2018, ora 09:00 la sediul AJF.
http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Fotbal județean | Programul și oficialii delegați la meciurile din weekend

Citeste mai departe →