Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Aduceți SMURD-ul! CSM Satu Mare- SEPSI Sfântu Gheorghe 46-123

De   /  7 octombrie 2015  /   comentarii

baschet-2

Faptul că echipa de baschet de la CSM a suferit o nouă înfrângere usturătoare nu mai surprinde pe ninemi.

Azi, în sala Ecaterina Both, trupa păstorită de mărețul președinte Neagu a primit vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Fără Annemarie Părău, uşor accidentată fetele lui Zoran Mikes au dispus cu 123 la 46 de o echipă, care parcă se află în moarte clinică. La pauză scorul a fost 18-59, pe sferturi 9-31, 9-28, 18-23 şi 10-41. Practic oaspetele au marcat în ultimul sfert aproape la fel de multe puncte ca şi totalul nostru. Iar varianta antrenoarei Ibi Gamaleţ “suntem mici, iuţi şi rele“ pare să nu funcţioneze deloc.

Pentru CSM au marcat Voica şi Vilcinschi 18p, Badi 4, Bolba 3, Kadar 2, Bălin 1. Au mai jucat Kallai, Varhaniovschi şi Răcşan.

Fără Szmutku şi Moraru care au capitulat, echipa a arătat ca şi una de campionat de junioare.Doar că nici acolo echipa n-ar ajunge la vreun turneu final ci s-ar zbate tot în mediocritate. Cum nu există nicio perspectivă poate că ar trebui luată-n calcul desființarea echipei…Satu Mare nu merită atâta umilință pe plan sportiv…

Dar asta s-a vrut, aşa că nu are rost să ne stresăm. Pentru că aceia care ar trebui să facă ceva sunt de părere că totul merge ca pe roate şi că acest club se scaldă în super-performanţe.

Pentru CSM urmează o nouă confruntare, la Timişoara cu Danzio în week-end. Iar deja nu mai trebuie să mire pe nimeni că din delegație va fi lăsat acasă kinetoterapeutul Boțoiu. Nu mai e nevoie de el…Nici SMURD-UL NU MAI POATE READUCE LA VIAȚĂ CE A DISTRUS CU BUNĂ ȘTIINȚĂ CONDUCEREA CLUBULUI!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Performanță | CSM Satu Mare, vicecampioană națională la baschet 3×3

Citeste mai departe →