Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Adi Rus e la un punct de EURO! FCSB, Sampdoria și Atalanta pe urmele fundașului sătmărean…

De   /  15 octombrie 2018  /   comentarii

Naționala de tineret a României e la un pas de calificarea la Europenele din Italia.

Trupa pregătită de Mirel Rădoi mai are nevoie de un punct cu modesta Liechtenstein pentru a câștiga o grupă din care mai fac parte Portugalia, Elveția, Țara Galilor și Bosnia.

Ar fi o performanță deosebită pentru fotbalul românesc dacă ținem cont că la acest nivel România n a mai ajuns de 20 de ani la un turneu final.

În a doua parte a calificărilor, din lotul tineretului face parte și fundașul sătmărean, Adi Rus. Urmărit de Rădoi încă pe vremea când evolua în Ungaria la Balmazujvaros, Adi Rus a fost convocat și acum, odată cu împrumutul la Sepsi.

Chiar dacă Adi Rus n-a prea jucat la Sepsi, antrenorul Eugen Neagoe preferând să mearga pe mâna veteranilor din lot, Rădoi nu l-a uitat pe Rus iar la meciurile cu Bosnia și Țara Galilor l-a introdus chiar din primul minut. Iar fundașul sătmărean a avut evoluții excelente, în partida cu Țara Galilor oferind chiar și o pasă de gol…

Chiar dacă nu a avut parte de o presă centrală favorabilă ,favoriți fiind jucători de  a lui Hagi sau Becali, Adi Rus pare că a avut totuși scouteri importanți pe urmele lui. La meciul cu Țara Galilor, în tribunele stadionului CFR din Cluj au laut loc scoteri de la Atalanta și Sampdoria, iar mai nou de serviciile fundașului sătmărean pare că se interesează și FCSB.

Și când te gândești că în perioada junioratului de la Satu Mare , la un momentdat medicii i-au interzis să mai facă sport de performanță…Adi Rus a crezut în valoarea lui , a repetat analizele în Ungaria iar de acolo a venit OK-ul…Iar Adi a impresionat în prima ligă din Ungaria și acum la Naționala de tineret. Și, cu siguranță la voința și potențialul lui va pleca repede de la Sepsi la un club mare…

Partida România –Liechtenstein se joacă în marți seară de la ora 21 la Ploiești .Meciul va fi transmis de PROX.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Derby-ul SEPSI- CSM SATU MARE se vede ,live, duminică la FRBTV!

Citeste mai departe →